Det er essentielt at være maksimalt synlig i forhold til dine potentielle kunder på en søgemaskine som eksempelvis Google, når de søger efter netop det, du udbyder. Et studie har vist, at 89% af forbrugere anvender søgemaskiner i deres købsproces.

For at opnå optimal tilstedeværelse på søgemaskinerne er det vigtigt, at du har en solid strategi i forhold til SEM (Search Engine Marketing) – altså din markedsføring på søgemaskinerne. SEM er et bredt begreb, der dækker over elementer af søgemaskineoptimering, annoncering osv. Et helt essentielt element af SEM er annoncering gennem paltformen Google Ads.

Vi udbyder følgende services i forbindelse med Google Ads:

  • Search (tekstannoncerne der findes over de organiske resultater, når du søger på Google)
  • Display (bannerannoncer på hjemmesider der benytter Google Adsense)
  • Shopping (annoncer for et specifikt produkt med billede og pris der typisk vises i toppen eller i højre side, når du søger på Google)

Google Ads har en række styrker:

  • Alle kan være med (du behøver ikke et enormt budget)
  • Du betaler kun per klik på annoncen (PPC – Pay Per Click)
  • Du får en masse værdifulde data fra dine besøgende (data som kan bruges i andre markedsføringssammenhænge – eksempelvis ift. SEO)
  • Du har fuld kontrol (mulighederne for at skræddersy en annonce er enorme)
  • Du kan se præcist hvordan dine annonce-kroner er brugt, og hvad et salg eksemeplvis har kostet

Dog kræver det en grundig analyse og en solid strategi, hvis dine annoncer skal gøre sig gældende. Der er nemlig stor konkurrence om placeringer (afhængigt at branche), og der er derfor mange parametre dine annoncer bliver bedømt på i forhold til, om de kvalificerer sig til en plads øverst, når en potentiel kunde søger på Google. Heldigvis belønner Google kvalitet og relevans – så du behøver ikke at have et stort annonce-budget for at få effekt af Google Ads.

I samarbejde med dig kreerer vi kampagner og annoncer af høj kvalitet, der rammer plet i forhold til din målgruppe. Vi hjælper dig med at få mest muligt ud af dine annonce-kroner.

Få mest muligt ud af dine annonce-kroner