SEO (Search Engine Optimization) også kaldet søgemaskineoptimering er en kerne-disciplin inden for området af digital markedsføring. SEO går kort og godt ud på at optimere din hjemmeside i forhold til, hvordan den rangeres af en søgemaskine som eksempelvis Google. Igen handler det om at være til stede, når dine potentielle kunde leder efter netop det, du udbyder.

Det handler altså om at skabe et så godt match mellem det dine potentielle kunder søger efter – og det de finder på din hjemmeside. Google belønner relevans. Sagt på en anden måde er kvaliteten af trafikken på din hjemmeside altafgørende, da de bedste besøgende altså er dem, der er mest tilbøjelige til at foretage eksempelvis et køb.

SEO består af en lang række elementer, der skal spille sammen for at opnå optimal effekt. Derfor kræver det et grundigt forarbejde, inden der kan udarbejdes en præcis strategi og tilhørende handleplan. SEO skal altså ses som en kontinuerlig og strategisk indsats, hvor det hele tiden er nødvendigt at analysere, teste og justere for at imødekomme den udvikling, der sker hos dine potentielle kunder, på markedet og hos Google (nye algoritmer osv.)

Vi er meget stærke i alle elementerne af SEO, og vi kan hjælpe dig med hele processen fra analyse til strategi, implementering og effektmåling. Herunder ses vores kerneydelser i forhold til SEO:

  • Analyse (søgeordsanalyse, konkurrentanalyse osv.)
  • Teknisk SEO (det tekniske i forhold til din hjemmeside – eksempelvis hastighed, indeksering og sikkerhed)
  • On-page SEO (direkte på din hjemmeside – eksempelvis tekst og billeder)
  • Off-page SEO (uden for rammerne af hjemmesidens domæne – eksempelvis linkbuilding og content marketing)
  • Lokal SEO (fortstærk synligheden af din fysiske butik / lokation hos Google)

I Solidify har vi en sammensætning af kompetencer, der sikrer, at der er optimalt samspil gennem alle leddene af SEO-processen. På den måde får du en service af høj kvalitet, der danner et solidt udgangspunkt i forhold til bedre placeringer og flere konverteringer.

Bliv fundet af dine potentielle kunder